3 Temmuz 2010 Cumartesi

YENİ BİR BLOĞA MERHABA :)

Merhabalar,
Bu blog sitesini kızım bugün benim için açtı. Bende hemen ilk yazımı yazmaya başladım. Bundan böyle benim için önemli olan olayları, aklıma gelen ilginç konuları, özellikle kediler, deniz ve yemekler konularını vs. burada paylaşacağım.
Şimdi biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 11.Haziran.1959 İstanbul doğumluyum. Şişli Belediye Başkanlığından emekliyim. Dünya harikası, dünya tatlısı 23 yaşında bir kızım var. Annemle ve kızımla mutlu ve huzurlu bir hayatımız var. Bazen kavga etsek de, tartışsak da daha sonra unutur geçeriz.
Benim için hayatımda en önemli şey sağlıktır. İnsanın isterse milyarları olsun hiçbir önemi olmadığını bu kış çok daha iyi anladım. Belki ilerki yazılarımda bunu paylaşırım.
Genellikle neşeli, güleryüzlü, yardımsever bir yapım vardır. Yemek yapmayı çok severim, bana terapi gibi gelir, güzel güzel yemekler yapmak bunları sevdiklerimle paylaşmak beni çok mutlu eder. :)
Sevdiklerim deyince aklıma arkadaşlarım geldi, çok arkadaşım vardır ama canım, ciğerim, sırdaşım, dostum dediğim arkadaşlarım bir elin parmaklarını geçmez. Bunlar 25-30 seneyi bulan arkadaşlıklardır. Şimdi bir sıkıntım, problemim olsa her şey bir telefona bakar. Anında bu arkadaşlarımı, dostlarımı (isim vermek istemiyorum, onlar kendilerini bilirler) yanımda bulurum. Bu benim için çok özel ve güzel bir durumdur. Bakıyorum da şimdi böyle arkadaşlıkların olmadığını görüyorum. Bu bakımdan da kendimi çok şanslı buluyorum.
Başka neler yazayım, şimdilik bu kadar deyip herkese sevgiyle kalın diyorum. :)

11 yorum:

  1. Ayyyy canım annem blog da açarmış, yazılar da yazarmışş :) Hayırlı olsun, ilk yazın çok çok çok güzel olmuş. Artık bundan sonra bekliyoruz birçok konuda birçok yazını :)
    Güle güle kullan, güle güle yaz :)

    Dipnot: İnsanın annesi dünya harikası olunca kızı da öyle oluyor..

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle yeni bloğunuz hayırlı uğurlu olsun, çok güzel olmuş deniz temasıyla içim açıldı valla kim hazırladıysa tebrik ediyorum kendisini :) yazınıza gelince çok içten ve çok samimi olmuş, izleyicisi oldum şimdiden bloğun devamını bekleriz artık :)

    YanıtlaSil
  3. Süheyla öncelikle hayırlı olsun.Tuğçeye sorarsan ben bu rüyayı sanki görmüştüm diyecek.Haftayı iki bazende üç yorumla kapatırken,şidi üç ayda
    bir yorumun altına düştü.Sen aynı şeyleri yapma..
    Az yaz , aralıklı yaz , alıştırdıktan sonra hep yaz fakat devamlı yaz...Yaptığın yemekler terapi ise tatlılarda yogodur bence...Sen gene de kediler ile yemekleri burada paylaş.Denizi de Avşada paylaşalım sezon bitmeden...Ne dersin.Ailece hepiniz kalın sağlıcakla...Ergun

    YanıtlaSil
  4. Tuğçe: Ama bloğu ben açmadım ki sen açtın bitanem benim, sana çok teşekkür ederim. Yazımı beğendiğine de çok sevindim. SÇS... :)

    Ali : Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bloğu hazırlayan hazırladı, (biliyosun kimin hazırladığını) ama deniz temasını ben seçtim. Yani deniz teması tamamen bana ait. :) Beğendiğine sevindim, teşekkür ederim. Ben de yorumlarını beklerim. :)

    YanıtlaSil
  5. TALERBA : Allah iyiliğini versin ben de kim bu talerba diyorum. Nerden buldun bu ismi :)))))
    Sonuna Avşa demesen, Ergun demesen sen olduğunu anlamam mümkün olmayacaktı. Şimdilik ilk heves sık sık yazmayı düşünüyorum, sonradan neler olur bilemem. :)

    YanıtlaSil
  6. Bu ismi ben bugün yazmadım.Fi tarihinden önce Google hesabımda vardı...Ne akıllı makine...Ben unuttum...Bu unutmamış:::))))))Yani bu blogculuğun ilk , orta ve son hevesleri gibi kısımları oluyor sanırım.Sen daha minimini birlerdesin.Tuğçeye bak:)))Blogculukta master da yaptı ya!!!!Sonra çekildi kenara...Kalın sağlıcakla.Ergun

    YanıtlaSil
  7. Canım arkadasım benim hayırlı olsun blog sayfan..çok güzel olmuş yazınıda çook beğendim...tuğçemin ellerine emeğine sağlık..4 gözle yemek tariflerini bekliyorumm..çok seviyorumm sizi ...

    öpüyorumm :)))

    YanıtlaSil
  8. ablacım yazını ve yorumlara verdiğin cevapları okuyunca sandım ki ablam yanımda konuşuyor sanki... işte seni sen yapan bu işte doğallığın olduğun gibisin...başarılar diliyorum ...yazılarını ve çalışan kadın pratik yemek tariflerini bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  9. Ergun : Bu makinalar böyle naparsın, biz unuturuz, onlar unutmaz. Nesye bundan sonra yadırgamam, Tuğçe'ye gelince kendi sitesinde ister yazsın, ister yazmasın, ama bundan sonra yazamaz, bana rakip olmak istemez, çünkü beni geçemiyeceğini bilir. :)
    Naciye : Teşekkür ederim bitanem, ilk heves elimden geldiği kadar yazmaya çalışacağım. Sonra ne olur bilemem. Benim de sizleri ne kadar sevdiğimi biliyorsun, can arkadaşım benim :)
    Selma : Fıstığım benim, teşekkür ederim. Kolay yemek tariflerini özellikle senin için hazırlayacağım. :)

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı uğurlu olsun Süheyla teyzeciğim. Kedilerle pek aram olmasa da deniz ve yemekler konusundaki yazılarınızı dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Akın'cım, seni görünce şaşırdım ve çok sevindim, teşekkür ederim inşaallah hayırlı olur, bana bir uğraşı işte, Tuğçe'den istedim, o da hazırladı, ben de yazmaya başladım.
    Nereye kadar yazarım, nasıl yazarım bilmiyorum :) Naparsın emekli insan olunca :)

    YanıtlaSil