1 Ocak 2011 Cumartesi

MUTLU YILLAR :)

Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle üzüntüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. Ama en önemli şey bence insanın yıllarını sevdikleriyle sağlıklı, huzurlu, mutlu bir şekilde geçirmesi.
Her yıl başı geldiğinde hazırlıklar, kutlamalar, hediyeler, sevgi mesajları, telefonlar vs. vs. vs. olur ama biz bu koşuşturmalar içinde yılların bir su gibi aktığının farkında bile olmayız. Aynı zamanda bir yaş daha yaşlandığımızı da hiç düşünmeyiz. Şimdi bana yaşımı soranlara kaç yaşımda olduğumu söylüyorum veya 35 diyorum, ama doğru yaşımı söylerken ben bile şaşırıyorum. "nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım" demiyorum ama ne kadar çabuk geçtiğini o zaman anlıyorum.
Rahmetli babam ben doğduğum yıldan itibaren her doğum günümde sadece portre resmimi
çektirirdi. Biraz büyüdüğümde "sen 15 yaşına girince senin boy resmini çektireceğim" demişti. Ama ben bir türlü 15 yaşıma gelememiştim, o yıllarda zaman geçmiyordu sanki. Sonra canım babacım ben 15 yaşıma geldiğimde benim boy resmimi çektirmişti, benden mutlusu yoktu. Şimdi bakıyorum da 15 yaşım 3'e katlanmış da, üstüne eklenmiş de, yaaaa işte böyle :)
Bence bu yazı yeni yıl yazısından daha çok doğum günü yazısı gibi mi oldu ne? Anlayamadım :) Ama birbiriyle bağlantılı olduğu kesin. Bence her yaşın ayrı güzelliği var, önemli olan sağlıklı olmak, sağlıklı yaşlanmak.

Gelelim yeni yıl mesajına;
Öncelikle sağlık, huzur, neşe, bereket, mutluluk, başarı diliyorum herkese. Daha sonra herkesin gönlünde ne varsa onun çabucak gerçekleşmesini diliyorum. Yeni evlenecek olanlar, bebek bekleyenler, asker yolu gözleyenler, teskere bekleyenler, istediği liseye veya üniversiteye girmek isteyenler gibi, aklınızda ne beklenti varsa anılara dönüşsün, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın, ailenizle, arkadaşlarınızla, dostlarınızla birlikte...
Bir de kar yağsaydı ne güzel olurdu... :)

3 yorum:

  1. Ahhh ahhh keşke kar yağsaydı da okullar tatil olsaydı.. Süper olurdu, 2011'e tatilde girersen bütün sene tatilde geçermiş :P
    Ayrıcaaaaa, gel teskere gel teskereeeeee bitsin bu gurbeeeettt şarkısını gönderiyorum kendime :) Dileklerin umarım gerçekleşir annecimmmm :)

    YanıtlaSil
  2. Süheyla,
    Senin ve Tuğçe'nin dileklerine tamamen katılıyorum.Sayılı gün çabuk geçer.Gurbet biter,teskere de gelir...Bu sene yeni miladi yıl aynı zamanda hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayının içinde geldi.Aslında sene,ay,hafta,gün gibi zamansal limitleri,yaşamımızın içine koymayalım derim.Her anı sıhhatli,mutlu, ideallerine ulaşmış ve sevdiklerimizle beraber geçirmek dileği ile hepiniz kalın sağlıcakla...

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu güzel dileklerinizin tüm insanlar için geçerli olmasını dilerim Süheyla teyzeciğim. Biliyorum biraz geç oldu yorumum ama artık 2011'in ilk 23 gününden sonraki yeni yılın kutlaması yerine geçer diye umuyorum :))

    YanıtlaSil